TC Meerdaal vzw
Korbeekdamstraat 40
3050 Oud-Heverlee
Tel: +32 16-47 71 77

BE0462.816.989
RPR, afdeling Leuven
e-mail: info@tcmeerdaal.be


Tips voor inloggen bij Tennis Vlaanderen

Inloggen bij Tennis Vlaanderen doe je met het lidnummer van de persoon waarvoor je iets wil opzoeken/inschrijven/etc. Dit lidnr kun je evt. terugvinden via 'Zoek Speler'.

 

Het wachtwoord kun je indien nodig laten resetten door op 'Wachtwoord vergeten' te klikken. Je geeft dan je lidnr in en klikt op "Verstuur wachtwoord". Normaal gezien krijg je dan een mail met een link waarmee je een nieuw paswoord kunt ingeven (als er een correct e-mailadres is geregistreerd). Als dit niet werkt, stuur dan een mailtje naar ledenadmin@tcmeerdaal.be, dan voegen wij je e-mailadres toe.
LET OP: je krijgt mogelijk wel een rode balk met foutmelding na het ingeven van het nieuwe wachtwoord. Je kunt dit negeren. Je bent nl. wel ingelogd (zie rechts bovenaan het scherm).

 

Ben je ingelogd, dan kan je jouw profielgegevens aanpassen met het 'potloodicoontje'.

Als er meerdere leden in het gezin zijn dan kun je eventueel jezelf als profielbeheerder aanduiden van de kinderen. Dan kun je gemakkelijker van het ene 'account' naar het andere switchen.

 

Handleiding bij inloggen: handleiding

 

Werkwijze om een profielbeheerder aan te duiden:
Voor profielbeheerder moet je toegang vragen aan een speler om zijn/haar profiel te kunnen beheren. Vanuit het account van bv. de ouder stuur je een vraag naar het account van bv. je kind. Op het tabblad 'Profielbeheer' in je eigen spelersdashboard geef je het e-mailadres in dat bij het account van je kind is opgegeven (dit kan je eigen e-mailadres zijn). Vervolgens krijg je een mail en accepteer je de vraag.

 

Tennis Vlaanderen heeft 2 YouTube filmpjes gemaakt met uitleg: