TC Meerdaal vzw
Korbeekdamstraat 40
3050 Oud-Heverlee
Tel: +32 16-47 71 77

BE0462.816.989
RPR, afdeling Leuven
e-mail: info@tcmeerdaal.be


Reservatieregels

RESERVATIEREGELS SEIZOEN 2022

Alle leden die hun lidgeld betaald hebben, kunnen reserveren via het online reservatiesysteem van Tennis Vlaanderen.

Hiervoor log je in met je lidnummer of je mailadres en ga je naar "Terrein". Je klikt op een vrij veld om te reserveren.

Je kan ook gebruik maken van de App van Tennis Vlaanderen.

 

Opgelet: hou rekening met de geldende coronamaatregelen.

 

Welke regels hanteert TCM?

 

We hebben 3 groepen in het reservatiesysteem. Het systeem bepaalt automatisch via welke groep je een reservatie maakt. Daar hoef je je geen zorgen over te maken.

 

Groep Leden Rechten
Dagreservatie < 18u/18u30   Deze leden kunnen overdag een terrein reserveren bovenop de reservatie van 's avonds. Je kan max. 2 keer overdag reserveren gedurende de volgende 7 dagen. Onder deze ledengroep vallen ook de jeugdleden vanaf geboortejaar 2008 en later.
Avond > 18u/18u30 16+ Leden vanaf geboortejaar 2007 en vroeger kunnen maximaal 2 keer reserveren  voor de volgende 7 dagen.
Snelreservatie   We bieden de mogelijkheid om last minute een vrij terrein te reserveren. Iedereen, ongeacht de leeftijd, kan max. 24 uur op voorhand een vrij veld reserveren - ook als je reeds je max. aantal beurten gereserveerd hebt in de volgende 7 dagen. 

 

Enkel- en dubbelspel

 

Voor een enkelspel reserveer je 1 uur en ben je verplicht om 2 namen op te geven. Een dubbelspel kan 1 uur of 2 uur duren en je bent verplicht om 4 namen op te geven.

Voor padel ben je ook verplicht om 4 namen op te geven, tenzij het een losse verhuur betreft (niet TCM-lid).

 

Te laat

 

Als een speler meer dan 15 minuten te laat is, komt het uur vrij en kan het worden ingenomen door andere spelers. Reserveren is dan niet meer mogelijk omdat het uur verstreken is. Je mag het vrije veld wel gebruiken.

 

Annuleren

 

Wie om één of andere reden niet kan spelen, zorgt uit respect voor de anderen voor vervanging of annuleert de reservatie online. Pas de reservatie aan met de juiste namen.

 

Spelen met een gast

 

Voor tennis geldt dat je 3 keer per seizoen gratis een niet-lid mag uitnodigen. Spelen met gasten kan door bij het reserveren van een speler te klikken op 'zoek gastspeler'. De gastspeler moet gekend zijn bij Tennis Vlaanderen.

Voor padel kun je als lid een reservatie maken met (max. 3) gasten. Per gast betaal je dan een tarief, afhankelijk van het gereserveerde uur (dal/piek). Als de gast waarmee je wilt reserveren nog geen account heeft bij Tennis Vlaanderen, dan kan dit evt. aangemaakt worden (uitleg staat hieronder) - ofwel selecteer je "Onbekende gast T.C. MEERDAAL" in het tabblad "Onbekende gastspeler".

 

Aanmaken account als niet-lid voor gasten:

  • ga je naar de website van Tennis Vlaanderen
  • klik je op 'inloggen'
  • klik je op 'Account als niet-lid aanmaken'
  • maak je eerst je gastspeler aan of vraag je aan jouw gastspeler om zelf een account als niet-lid aan te maken.

Nadien kan je hem/haar selecteren om te reserveren.

 

Reserveer correct

 

Zorg dat de juiste namen in de reservatie staan. Het is niet de bedoeling dat er gereserveerd wordt onder een andere naam. Het TCM-bestuur kan controles uitvoeren op het al dan niet correct reserveren. Lees het Clubreglement na.

 

 

Wat moet je doen bij problemen?