TC Meerdaal vzw
Korbeekdamstraat 40
3050 Oud-Heverlee
Tel: +32 16-47 71 77

BE0462.816.989
RPR, afdeling Leuven
e-mail: info@tcmeerdaal.be


Zomerkampen

Inschrijven voor de zomerkampen kan vanaf half februari - voorinschrijving voor leden van TC Meerdaal.

 

TCM organiseert in 2022 opnieuw een tienerkamp, dat zal doorgaan van 15 augustus tot en met 19 augustus (vanaf geb. jaar 2006 t/m 2009).

De week daarna gaat het zomerkamp voor kids door van 22 augustus tot en met 26 augustus (geb. jaren: 2010 t/m 2016).

 

Deze kampen staan onder leiding van gediplomeerde BLOSO/VTS/VTV trainers en een team van gediplomeerde aspirant-initiators.

 

Alle informatie over de kidskampen zijn te vinden in de folders onderaan deze pagina.

 

De inschrijvingen gebeuren via de website van Tennis Vlaanderen: https://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=1986. Kijk onder 'Lessen en stages'.

 

Belangrijk: inschrijvingen moeten gebeuren via het lidnr van de persoon die ingeschreven wordt (zie ook pagina Wistjedatjes: https://www.tcmeerdaal.be/tips-voor-inloggen-bij-tennis-vlaanderen-en-profielbeheerder-aanduiden)

 

Alle leden ontvangen eind januari/begin februari een mail met een link naar de inschrijvingspagina. Hier kun je je ook inschrijven als lid. Breng best al eerder het lidmaatschap in orde.

 

Leden hebben voorrang om in te schrijven tot 28 februari. Voor niet-leden kan de inschrijving vanaf 1 maart, ook via de link hierboven. Je maakt hiervoor een speciaal lidmaatschap voor het zomerkamp aan en schrijft je in voor het zomerkamp.

 

Na verwerking van de inschrijvingen ontvang je een bevestigingsmail met een betalingsuitnodiging (controleer evt. ook je spam-folder!).

 

De inschrijving is pas definitief als zowel het lidgeld als het kampgeld is betaald. Inschrijvingen worden aanvaard tot 1 juli, behoudens vroeger volzet.

 

Voor vragen over de zomerkampen: mail naar zomerkamp@tcmeerdaal.be

 

Bijlage: